Ավագ դպրոցի սովորողների հետ ծանոթանում ենք իսպանական խոհանոցին

Հեշտ, արագ, համեղ  և առանց մեծ ծախսերի. այսպիսին են իսպանական չուռոները, որոնք կարելի է ուտել` տաք շոկոլադի կամ շաքարավազի մեջ թաթախելով, և որոնք կենտրոնական ու հարավային Իսպանիայում առավոտյան սուրճի անբաժան մասն են կազմում:  Ունեն միայն մեկ թերություն` աչքդ թարթեցիր, էլ չկան:

 

Պատրաստելուն զուգընթաց փորձեցինք նաև սովորել և գործածել խոհանոցին վերաբերվող որոշակի բառապաշար:

Մանրամասներն այստեղ` https://naribarseghyan.wordpress.com/2018/01/11/preparamos-churros-con-chocolate-պատրաստում-ենք-շոկոլադով-չուռո%2F

 

 

Կարծիք չկա